Matjessilliä ruskistetun voi-vinegretten, perunoiden ja mantelin kera

Matjessilliä ruskistetun voi-vinegretten, perunoiden ja mantelin kera

Valmista herkullinen ja näyttävä silliateria itse omassa kotikeittiössäsi! Ruskistettu voi-vinegrette, perunat, manteli ja silli luovat kokonaisuuden, joka hurmaa herkullisuudellaan! Kaunis esillepano kruunaa annoksen.
30 mins
RUOKALAJI Lämpimät silliruoat
ANNOSMÄÄRÄ 4

Ainesostat
  

  • 2 pkt Ahti Matjessillifileetä
  • 1 punasipuli hienonnettuna
  • ½ dl balsamiviinietikkaa
  • 2 tl suolaa
  • puolikkaan sitruunan kuori raastettuna
  • 50 g voita
  • tilliä ja lehtipersiljaa

Manteliperunat

  • 600 g vastakeitettyä uutta perunaa
  • 1 rkl voisulaa
  • 40 g mantelilastuja paahdettuna

Ohjeet
 

  • Kiehauta balsamietikka, sokeri, suola ja sitruunankuoriraaste kasarissa.
  • Lisää sipuli ja kuumenna kiehuvaksi. Nosta kasari liedeltä.
  • Ruskista voi pannulla. Valuta voi sipulien päälle.
  • Kaada vinegretti matjessillin päälle ja ripottele pinnalle yrttejä.
  • Keitä uudet perunat ja sekoita niihin paahdetut mantelit. Tarjoile manteliperunat sillin kanssa.
Kokeilitko tätä reseptiä?Kokeile lisää Sillikoulun herkullisia reseptejä!