sillikoulu täytetyt crepsit

Täytetyt crepsit miniversosalaatilla

Rapeat crepsit täytetään Silliherkulla, jonka täytteeksi riittää mainiosti sitruunamehulla maustettu raikas salaatti. Kasvisruokailijoille voit valita täytteeksi Silliherkun sijaan esimerkiksi majoneesipohjaisen salaatin.
1 hr
RUOKALAJI Lämpimät silliruoat
ANNOSMÄÄRÄ 4

Ainesostat
  

Crepsit

  • ½ dl maitoa
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl ohrajauhoja
  • 2 kananmunaa
  • 1 tl suolaa
  • ½ sitruunan mehu

Lisäksi

Paistamiseen

  • 1 dl öljyä

Ohjeet
 

  • Sekoita taikinan aineet keskenään ja anna sen tekeytyä noin 30 minuuttia ennen paistoa.
  • Paista crepsit pannulla öljyssä rapeiksi.
  • Täytä crepsit Silliherkulla ja sitruunamehulla maustetulla versosalaatilla.

Notes

Kiireessä voit käyttää myös valmiita lettuja.
Kokeilitko tätä reseptiä?Kokeile lisää Sillikoulun herkullisia reseptejä!