Gubbröra & tattarivohvelit
Bloggaaja “Hannan soppa” kehitti sillistä alkuruoaksi tai vaikka uuden vuoden bileisiin sopivan gubbröran. Perinteisesti se tarjoillaan näkkärillä, mutta Hanna valmisti luottoreseptillään tattarijauhoista vohveleita.
Bloggaaja “Hannan soppa” kehitti sillistä alkuruoaksi tai vaikka uuden vuoden bileisiin sopivan gubbröran. Perinteisesti se tarjoillaan näkkärillä, mutta Hanna valmisti luottoreseptillään tattarijauhoista vohveleita.
Silli sopii hienosti täydentämään siian lempeää makua. Sillin ja perunan yhdistelmä on suomalaisille tuttu ja tässä reseptissä silliperunakompotti yhdistää ne valmiiksi. Sillisalsa puolestaan sopii täydentämään monia muitakin ruokia.
Anjovisvoi on monikäyttöinen herkku, joka maustaa ruoan hienolla ja herkällä tavalla. Kokeile voita vaikka perunoiden paistamiseen tai piirakkapohjan valmistukseen.
Abban Silliherkut taipuvat moneen. Valmista helpot lohi-perunavartaat kesäpöytään ja tarjoile niiden kanssa Abba Silliherkkua. Voit käyttää lohen tilalla muitakin kiinteitä ja lihaisia kaloja, kuten tonnikalaa tai turskaa.
Abban raikas inkivääri-limesilli sopii täydellisesti cevichen valmistukseen. Lohi kypsennetään limen happojen avulla ja sitruunamajoneesi tuo ihanaa täyteläisyyttä annokseen. Tarjoile silli-lohiceviche sellaisenaan tai vaikka uusien perunoiden kanssa.