Lämpimät silliruoat

caponata

Caponata

Caponata on herkullinen italialainen kasvismuhennos, johon silli sopii erinomaisesti. Tarjoile haudutetun caponatan kanssa rapeaksi paahdettua leipää. Mainio resepti kylmeneviin syysiltoihin!

Caponata Read More »

Silli-chorizopasta

Silli-chorizopasta

Ahti Tomaattisilli sopii mainiosti mausteeksi chorizopastalle. Silli "sulaa" kastikkeen sekaan, joten maku miellyttää myös niitä, joille silli ei muuten maistu. Loistava tapa tuunata pasta-annos ja samalla totutella syömään silliä!

Silli-chorizopasta Read More »

Sillicoulibiac

Sillicoulibiac

Tämä alunperin Venäjältä tuleva herkku oli 1900-luvun alussa niin suosittu, että jopa kokkien kuningas Auguste Escoffier lisäsi Coulibiac-reseptejä nykyaikaisen gastronomian määrittäviin teoksiinsa.

Sillicoulibiac Read More »

Sillikoulun lammaspata

Sillikoulun lammaspata

Sillikoulun lammaspadan makumaailma on tuttu herkullisesta ja tunnetusta vorschmackista. Pitkä haudutus sitoo kaikki padan maut hyvin yhteen, joten voit kokeilla lammaspadassa erilaisia sillejä oman makusi mukaan. Kukin silli tuo kokonaisuuteen varmasti oman makuvivahteensa.

Sillikoulun lammaspata Read More »