Tomaattinen sillilaatikko
Tomaattisilli tuo makua välimerelliseen sillilaatikkoon, joka on herkullisen makunsa lisäksi helppo valmistaa. Sillin määrää sillilaatikossa voi muokata oman mieltymyksensä mukaan.
Tomaattinen sillilaatikko Read More »
Tomaattisilli tuo makua välimerelliseen sillilaatikkoon, joka on herkullisen makunsa lisäksi helppo valmistaa. Sillin määrää sillilaatikossa voi muokata oman mieltymyksensä mukaan.
Tomaattinen sillilaatikko Read More »
Rapeat crepsit täytetään Silliherkulla, jonka täytteeksi riittää mainiosti sitruunamehulla maustettu raikas salaatti. Kasvisruokailijoille voit valita täytteeksi Silliherkun sijaan esimerkiksi majoneesipohjaisen salaatin.
Täytetyt crepsit miniversosalaatilla Read More »
Edellisen päivän keitetyistä perunoista saa kätevän kesäisen aamupalan lisäämällä joukkoon hiukan tuoreita yrttejä, silliä ja kananmunia. Uunikananmunat perunoilla on sopivan tuhti startti päivään, joilla jaksaa pitkään!
Uunikananmunat uusilla perunoilla ja sillillä Read More »
Abba Valkosipulisillistä pyöräytät kätevästi kesäisen kermaisen pastan. Valkosipulisillipasta sopii myös kokemattomille sillin ystäville, sillä silli “sulaa” kastikkeeseen vain antamaan tujauksen makua.
Valkosipulisillipasta tuoreherneillä Read More »
Pastan keitinvesi yhdistettynä pecorino-juustoon antaa tälle yrttiselle oliivi-sillipastalle kermaisen koostumuksen. Vesta-matjessilli sulaa pannulla paistaessa anjoviksen tapaan luoden kalaisan ja suolaisen pohjan pastakastikkeelle. Perinteisten krutonkien sijaan pinnalle ripotellaan oliiviöljyssä kullanruskeaksi paistettuja ja valkosipulilla sekä sitruunalla maustettuja leivänmuruja.
Yrttinen oliivi-sillipasta Read More »
Silliperunakaviaari sopii erinomaisesti makean juuressosekeiton makupariksi tuoden samalla rakennetta pehmeään sosekeittoon. Silliperunakaviaari sopii tarjottavaksi myös esimerkiksi leivän päällä tai ohukaisten täytteenä.
Juuressosekeitto ja silliperunakaviaari Read More »
Abban sillit toimivat erinomaisesti anjoviksen tapaan maustamaan esimerkiksi suolaisia kastikkeita. Sillistä ja kapriksista tehty sillikastike sopii erinomaisesti grillattujen kukkakaalien kaveriksi.
Grillattua kukkakaalia ja kapris-sillikastiketta Read More »
Pehmeän mausteinen matjessilli taipuu myös leivitettynä ja friteerattuna. Tämä englantilaisen pubiklassikon silliversio vie kielen mennessään. Jos tuntuu, että silleistä tulee liian suolaisia, voit liottaa niitä pari tuntia kylmässä vedessä ennen valmistusta.
Yksinkertainen ja nopea sardiinipastan innoittama sillipestopasta on ravitseva sekä herkullinen arkiruoka. Nauti italialaisesta maalaistunnelmasta, johon makua tuo Abban Valkosipulisilli.
Sillipestopasta parsalla Read More »
Tarjoile rapeita itse tehtyjä ranskalaisia sillimajoneesin kanssa viikonloppuvieraille. Jos haluat maksimoida perunoiden rapeuden, liota niitä yön yli vedessä jääkaapissa ja kuivaa hyvin ennen kypsentämistä.
Ranskalaisia ja sillimajoneesia Read More »