Kylmät silliruoat

Fenkolisilli

Fenkolisilli

Fenkoli täydentää silliin makean ja lempeän maun. Mausteliemessä tekeytynyttä fenkolisilliä täydentää salaatin omena. Sopii myös ruisleivän päälle.Tarjoile silli salaatin kanssa tai leivänpäällisenä. Silli säilyy jääkaapissa noin 2 viikkoa.

Fenkolisilli Read More »

Currysilli-wrap

Currysilli-wrap

Currysilli on tanskalaisten suosikki. Vastavaa tuotetta ei – ainakaan vielä – saa Suomesta. Niinpä curryinen maku tehdään itse. Currysilli-wrapit sopivat alkupalaksi, pikkusuolaiseksi, seisovaan pöytään…Vinkki: Voit halutessasi käyttää myös maustesillifileitä.

Currysilli-wrap Read More »

Silli-fenkolipannarit

Silli-fenkolipannarit

Hellapoliisin ideoimalla ohjeella valmistat Ahti -sillillä ja fenkolilla maustetut pikkupannarit illanistujaisiin tai evääksi. Pieniin suupalan kokoisiin vuokiin valmistettuna ne maistuvat smetana- tai creme fraiche nokareen kanssa alkupalapöydässä tai pikkusuolaisen nälkään.Vuoan koosta riippuen pannareita valmistuu 24 – 48 kpl.

Silli-fenkolipannarit Read More »

Sillibrunssi

Sillibrunssi

Tässä herkkuja todelliseen brunssihetkeen, makeaa tietenkään unohtamatta. Tämä brunssi on todellisen sillinrakastajan unelma! Tarjoile sillibrunssi ihanan sillisenä tai osana suurempaa brunssikokonaisuutta.

Sillibrunssi Read More »

Sillikaviaari

Sillikaviaari

Sillikaviaari on yksi suosituimmista sillistä tehtävistä ruoista. Sillikoulu halusi taittaa sen suolaisuutta ja rasvaisuutta hapokkailla hölskykurkuilla sekä sitruunankuorella. Kirjolohenmäti kruunaa tämän sillikaviaarin.

Sillikaviaari Read More »