5 minuutin chili-limesilli ceviche

Tässäpä uudenlainen pikkusuolainen sillistä aasialaisten ja texmex makujen ystäville! Chili-limesilli cevichen tulinen chili, raikas lime ja koukuttava korianteri sopivat erinomaisesti yhteen Abba 5 minuutin sillifileen kanssa. Yllättävä ja uskomattoman herkullinen yhdistelmä, joka on hauska nauttia perunalastujen päältä. Tarjoile dippinä, sillä valmiiksi annosteltuna perunalastu pehmenee cevichen alla.

Ainekset

  • 1 pkt Abba 5 minuutin sillifilé liemineen
  • 2 limeä
  • 2 kevätsipulia varsineen
  • 1 punainen mieto chili
  • 1/2 ruukkua korianteria
  • merisuolalla maustettuja sipsejä

Valmistusohjeet

Kaada sillifileiden liemi siihen astiaan, johon teet valmiin sillin. Pilko sillit sopiviksi suupaloiksi.

Lisää liemen joukkoon yhden limen mehu. Pilko chili ja siivuta hyvin pesty lime ohuiksi siivuiksi.

Silppua korianterit pieneksi ja pilko kevätsipulit minikokoisiksi renkaiksi. Yhdistä kaikki ainekset keskenään ja anna maustua jääkaapissa 1-2h.

Tarjoile silli ”dippinä”, jota annostellaan merisuolalla maustetun sipsin päälle.

VINKKI!

Toimii hyvin myös alkupalapöydässä, mutta ei kannata annostella silliä valmiiksi sipseille, koska muuten sipsit pehmenee sillin alta!