sillikoulu-jyvapatonki_smatanasilli_paistettu_kylmasavulohi

Jyväpatonkia, smetanasilliä ja paistettua kylmäsavulohta

Täytetyn patongin väliin sopivat hyvin smetanasilli ja kylmäsavulohi. Paahdettu lohi ja smetanasilli tuovat hyvää täyteläisyyttä leipään. Tämä on loistava eväs vaikka retkelle mukaan.
10 mins
RUOKALAJI Silli ja leipä
ANNOSMÄÄRÄ 4

Ainesostat
  

  • 100 g Abba Silliherkku Smetanaa
  • 1 jyväpatonki
  • 200 g kylmäsavulohta viipaleena
  • 1 rkl kirjolohen mätiä
  • 1 ruukku  jääsalaattia

Ohjeet
 

  • Puolita patonki ja paahda leikkuupinnat paahtimessa.
  • Laita leivälle smetanasilliä. Lisää salaatti ja kuivalla pannulla paahdetut lohiviipaleet. Lisää vielä lopuksi pinnalle smetanasilliä ja koristeeksi mätiä. Sido patonki kiinni narulla.
Kokeilitko tätä reseptiä?Kokeile lisää Sillikoulun herkullisia reseptejä!