
Jyväpatonkia, smetanasilliä ja paistettua kylmäsavulohta
Täytetyn patongin väliin sopivat hyvin smetanasilli ja kylmäsavulohi. Paahdettu lohi ja smetanasilli tuovat hyvää täyteläisyyttä leipään. Tämä on loistava eväs vaikka retkelle mukaan.
10 minutes mins
RUOKALAJI Silli ja leipä
ANNOSMÄÄRÄ 4
Ainesosat
- 100 g Abba Silliherkku Smetanaa
- 1 jyväpatonki
- 200 g kylmäsavulohta viipaleena
- 1 rkl kirjolohen mätiä
- 1 ruukku jääsalaattia
Ohjeet
- Puolita patonki ja paahda leikkuupinnat paahtimessa.
- Laita leivälle smetanasilliä. Lisää salaatti ja kuivalla pannulla paahdetut lohiviipaleet. Lisää vielä lopuksi pinnalle smetanasilliä ja koristeeksi mätiä. Sido patonki kiinni narulla.
Kokeilitko tätä reseptiä?Kokeile lisää Sillikoulun herkullisia reseptejä!