sillikoulu silli-lohiceviche

Silli-lohiceviche

Abban raikas inkivääri-limesilli sopii täydellisesti cevichen valmistukseen. Lohi kypsennetään limen happojen avulla ja sitruunamajoneesi tuo ihanaa täyteläisyyttä annokseen. Tarjoile silli-lohiceviche sellaisenaan tai vaikka uusien perunoiden kanssa.
45 mins
RUOKALAJI Kalaruoat
ANNOSMÄÄRÄ 4

Ainesostat
  

  • 1 tlk Abba Inkivääri-limesilliä
  • 400 g tuoretta nahatonta lohifilettä
  • ½ chili
  • 2 limeä
  • 2 rkl hienonnettua korianteria
  • ½ rkl oliiviöljyä
  • 1 dl täysmajoneesia
  • ½ siruuna

Ohjeet
 

  • Kuutioi sillit ja lohi.
  • Hienonna chili ja sekoita limen mehu ja raastettu kuori korianterin ja oliiviöljyn kanssa sekaisin.
  • Sekoita sillit ja lohikuutiot marinadin sekaan ja anna levätä jääkaapissa noin 30 minuuttia.
  • Sekoita majoneesiin sitruunan mehu ja raastettu kuori. Tarjoile pursotettuna cevichen päällä.
Kokeilitko tätä reseptiä?Kokeile lisää Sillikoulun herkullisia reseptejä!